Nieuwsartikelen over business, nieuwe ontwikkelingen en sportieve actitviteiten

Blog

Een pocketvering matras kopen en heerlijk slapen

Er zijn een paar dingen wat ieder mens nodig heeft: eten, drinken, en slaap. Zonder deze elementen kunnen we niet lang volhouden. Het belang van slaap wordt tegenwoordig altijd een beetje weggepoetst. Je blijft iets te lang Netflix kijken en daardoor slaap je maar zes uur in plaats van acht. Of je werkt te hard waardoor je ‘s nachts zo’n rugpijn hebt dat je niet goed kan slapen! Daarom is het belangrijk dat we wat meer aandacht besteden aan slapen. Het is namelijk cruciaal voor je gezondheid om een goede nachtrust te hebben. Je lichaam laadt zich dan namelijk op voor de volgende dag. Goed slapen begint bij een goed matras. Zonder goede ondergrond ga je geen goede nachtrust krijgen. Daarom schrijf ik vandaag een blog over zo’n goede matras, namelijk de pocketvering matras. Ik vertel wat voor matras het precies is, wat het verschil is met andere matrassen, wat voor soorten je hebt, en waar je zo’n matras voordelig koopt! Veel leesplezier!

Wat is een pocketvering matras?

Een pocketvering matras is een matras die een kern heeft van veren. Deze veren zijn verpakt in een zakje, wat vertaalt naar ‘pocket’. Daar komt de naam ‘pocketvering’ dus ook vandaan. Deze veren zijn niet van dieren, maar het gaat om metaaldraad veren. Dit metaaldraad zorgt ervoor dat de vering van het matras lang intact blijft, ook bij zware belasting.

Wat is het verschil met andere matrassen?

Niet elke matras is gevoerd met metaaldraad veren. Je hebt ook matrassen die volledig uit schuimrubber bestaan, of zelfs water gevulde matrassen. Het voordeel aan pocketvering matrassen is dat ze vanwege die metalen vering een heel lange levensduur hebben. Een schuimmatras zakt op een gegeven moment uit, maar de veren uit een pocketvering blijven keer op keer de matras in de oorspronkelijke vorm duwen.

Wat voor soorten pocketvering matrassen zijn er allemaal?

Er zijn talloze versies pocketvering matrassen te koop. Elke heeft een ander formaat en een andere samenstelling van toplagen. Deze toplagen zorgen ervoor dat je de veren niet voelt. Je kunt bijvoorbeeld een pocketvering matras kopen met een koudschuim toplaag of juist een traagschuim toplaag. Koudschuim geeft een stevige tegendruk, en is fijn voor mensen die het snel warm hebben omdat de structuur van het schuim verkoelend werkt. Ook heeft het een anti-allergische werking. Traagschuim is heel anders, het is wat achter dan koudschuim. Ook vormt het zich helemaal naar je lichaam.

Een pocketvering matras kopen, waar doe je dat voordelig?

Een pocketvering matras kan bij heel veel matras verkooppunten. Het is namelijk een vrij veel voorkomende soort matras. Een voordelige pocketvering matras kopen doe je bijvoorbeeld bij Godu-slapen. Dit zijn namelijk hoogwaardige matrassen voor een lage prijs! Zo heb je een goed en goedkoop matras zo in de pocket!

Geef een reactie