Nieuwsartikelen over business, nieuwe ontwikkelingen en sportieve actitviteiten

Blog

Een betere versie van jouw haar

Steeds meer mensen kiezen er in deze tijd voor om zaken aan zichzelf te veranderen of aan te passen. Door alle technologieën die hiervoor ontwikkeld worden, is dit ook steeds simpeler aan het worden voor de doctoren. Sommige mensen vinden het moeilijk dat onderdelen van hun lichaam er niet meer uitzien zoals dat ooit het geval was. Ook vinden steeds meer mensen het moeilijk om te blijven voldoen aan het maatschappelijk gestelde schoonheidsideaal. Dit is uiteraard geen probleem en wanneer kleine aanpassingen iemand kan helpen om zich beter over zichzelf te voelen, is dat natuurlijk de perfecte uitkomst. Er zijn namelijk mensen die het daadwerkelijk moeilijk vinden om met bepaalde onderdelen van hun lichaam te leven. Dit hoeft niet altijd alleen maar te komen door een schoonheidsideaal. Dit kan uiteraard ook ontstaan door een ziekte of een ongeval, dat ervoor gezorgd heeft dat het lichaam niet meer is zoals het was. In de praktijk worden deze aanpassingen vaak gezocht in de vorm van botox en liposuctie, maar ook haartransplantatie wordt steeds populairder. 

 

Haartransplantatie

Haartransplantatie is voor veel mensen die last hebben van het verliezen van hun haar de perfecte oplossing. Dit kan ontstaan door bepaalde ziektes, maar ook ouderdom en simpelweg haaruitval kan voor mensen storend zijn. Met haartransplantatie kan haarverlies tegen worden gegaan, zodat de oude haarlijn zoals je dat ooit gewend was weer terug kan komen. Haartransplantatie kan op meerdere manieren uitgevoerd worden. Zo is er de FUE-methode die ervoor zorgt dat het haar op een chirurgische wijze in de hoofdhuid geïmplementeerd wordt. Ook is er de DHI-methode, waarbij het haar direct in de hoofdhuid geïmplementeerd wordt. Deze optie wordt steeds populairder onder de gebruikers van haartransplantatie en wordt vooral gebruik bij het verlies van de haarlijn en haaruitval. 

 

Waar laten doen?

In Nederland is haartransplantatie minder doorontwikkeld dan in andere landen. Dit zorgt ervoor dat deze methodes in ons land momenteel nog relatief duur zijn. Benieuwd naar een goedkopere en toch goede oplossing hiervoor? Haartransplantatie Turkije! In Turkije zijn deze technieken namelijk al verder ontwikkeld, waardoor ook de kosten een stuk lager zijn. Zelfs inclusief vlucht en hotelverblijf is een haartransplantatie in Turkije nog goedkoper dan in Nederland. Bij deze ingreep in Turkije is het belangrijk om te weten dat er vaak een persoonlijke hulp aanwezig is, die tevens Nederlands spreekt. Op deze manier zal de taalbarrière nooit een probleem worden. Door de kwalitatieve resultaten voor lagere prijzen is een haartransplantatie in Turkije daarom de ideale oplossing voor mensen die hiernaar op zoek zijn.

Geef een reactie