VV Nieuweschans presenteert nieuw bestuur

10-11-2017 11:23

Bad Nieuweschans- In de voetbalkantine van VV Nieuweschans is donderdagavond 9 november, het nieuwe bestuur van de voetbalvereniging gepresenteerd. Een week eerder is de verkiezing geweest en hierbij is Dick Smook als nieuwe voorzitter gekozen.

“Na het grote verlies van onze voorzitter, Erik Mulder, die op inspirerende wijze leiding gaf aan de vereniging – en die vreselijk gemist wordt – moest er een nieuw bestuur gekozen worden. Het zittende bestuur bestond nog uit vier leden. In de algemene bijzondere ledenvergadering op 2 november is er met het kiezen en toevoegen van drie personen weer een zevenkoppig bestuur ontstaan. Dick Smook is gekozen als voorzitter, Enzo Leeuwerke en Jolanda Veenstra zijn gekozen als bestuursleden. Het nieuwe bestuur bestaat uit enthousiaste mensen met kennis van zaken. Naast het dagelijks bestuur krijgt ieder bestuurslid de verantwoordelijkheid over een aandachtsgebied (bijvoorbeeld jeugdzaken of accommodatie). Naast alle voetbalactiviteiten hebben we ook nog de camping en de ijsbaan in onze portefeuille. De komende tijd zal dan ook bestaan uit het uitwerken van het beleid inzake alle (neven)activiteiten van de voetbalvereniging”, aldus de VV Nieuweschans

(foto: de presentatie van het nieuwe bestuur van VV Nieuweschans, met  Dick Smook als voorzitter, foto door Jans Dekker) 

Nieuweschans 1 - Drieborg 1 poserend voorafgaand aan de wedstrijd zondag 5 maart 2017