Zesde 'Schansenloop' op 13 augustus door Runners Oost-Groningen

31-07-2016 09:34

Bad Nieuweschans-  Runners Oost Groningen organiseert op zaterdag 13 augustus 2016 een mooie trainingsloop met verzorgingsposten langs schansen en over het randje van Nederland. De zesde editie van de Schansenloop is op zaterdag 13 augustus 2016. Deze trainingsloop over 21 en 30 kilometer is een goede voorbereiding voor de Monnikentocht op 27 augustus en een najaarsmarathon. Het parcours voert langs schansen en over het randje van Nederland.

Er wordt zowel in groepen als individueel gelopen. De route wordt aangegeven. De start is afhankelijk van de afstand die de deelnemers lopen bij de muziekkoepel in Bad Nieuweschans (30 kilometer) of bij het vestingmuseum in het centrum van Oudeschans (21 kilometer). De finish is voor alle afstanden bij de molen in Bourtange. De route is grotendeels verhard. De verzorgingsposten zijn mobiel en om de 5 km.

Start en inschrijving

Schansenloop 30 km

Verzamelen: in Bourtange “camping Plathuis, Bourtangerkanaal Noord 1, 9545 VJ Bourtange”
Vertrek: vanaf camping Plathuis 9:00 uur met gezamenlijk busvervoer naar startplaats in Bad Nieuweschans bij de muziekkoepel.
Startplaats: centrum Bad Nieuweschans
Starttijd: 10:00 uurSchansenloop 21 km

Verzamelen: in Bourtange “camping Plathuis, Bourtangerkanaal Noord 1, 9545 VJ Bourtange”
Vertrek: vanaf camping Plathuis 9:00 uur met gezamenlijk busvervoer naar startplaats via Bad Nieuweschans naar Oudeschans. Startplaats: verzorgingspost Oudeschans
Starttijd: 11:00 uur

Na afloop kan er op de camping in Bourtange van een douche worden genoten.

 

Voor meer informatie en inschrijven klik schansenloop.nl/

Bron: Schansenloop / Westerwolde Actueel

(Archieffoto Schansenloop voor de muziekkoepel Bad Nieuweschans)