Wandeling zelf samenstellen in provincie Groningen met 'één klik'

23-08-2016 08:42
Bad Nieuweschans- Er is een nieuwe website beschikbaar wanneer je zelfstandig of met een groep een wandeling door het mooie Groningen wilt samenstellen. Groningen verrast. Telkens weer. Ook op wandelgebied. Ruimte, prachtige landschappen, een grote verscheidenheid aan paden en wandelroutes. Of het nu om een kort ommetje gaat, of een lange meerdaagse wandeltocht met onze provincie als tussenstation tussen Duitsland en Friesland of Drenthe. Iedereen die van wandelen houdt, haalt zijn hart op in Groningen.
 
Deze website wijst u als wandelaar de weg in Groningen. U kunt hier uw eigen route in elkaar zetten door middel van ons digitale knooppunten systeem, via ‘maak je route’ of u kunt een voor u uitgestippelde route kiezen van één van de bekende organisaties als Staatsbosbeheer, Wandelen in Westerwolde of Groninger Dorpen, ‘kies je route’. wandelen.groningen.nl/
https://wandelen.groningen.nl/wandelen.groningen.nl/Bad Nieuweschans- Er is een nieuwe website beschikbaar wanneer je zelfstandig of met een groep een wandeling door het mooie Groningen wilt samenstellen. Groningen verrast. Telkens weer. Ook op wandelgebied. Ruimte, prachtige landschappen, een grote verscheidenheid aan paden en wandelroutes. Of het nu om een kort ommetje gaat, of een lange meerdaagse wandeltocht met onze provincie als tussenstation tussen Duitsland en Friesland of Drenthe. Iedereen die van wandelen houdt, haalt zijn hart op in Groningen.
 
Deze website wijst u als wandelaar de weg in Groningen. U kunt hier uw eigen route in elkaar zetten door middel van ons digitale knooppunten systeem, via ‘maak je route’ of u kunt een voor u uitgestippelde route kiezen van één van de bekende organisaties als Staatsbosbeheer, Wandelen in Westerwolde of Groninger Dorpen, ‘kies je route’.
https://wandelen.groningen.nl/