VV Nieuweschans presenteert nieuw bestuur

10-11-2017 11:23

Bad Nieuweschans- In de voetbalkantine van VV Nieuweschans is donderdagavond 9 november, het nieuwe bestuur van de voetbalvereniging gepresenteerd. Een week eerder is de verkiezing geweest en hierbij is Dick Smook als nieuwe voorzitter gekozen.

“Na het grote verlies van onze voorzitter, Erik Mulder, die op inspirerende wijze leiding gaf aan de vereniging – en die vreselijk gemist wordt – moest er een nieuw bestuur gekozen worden. Het zittende bestuur bestond nog uit vier leden. In de algemene bijzondere ledenvergadering op 2 november is er met het kiezen en toevoegen van drie personen weer een zevenkoppig bestuur ontstaan. Dick Smook is gekozen als voorzitter, Enzo Leeuwerke en Jolanda Veenstra zijn gekozen als bestuursleden. Het nieuwe bestuur bestaat uit enthousiaste mensen met kennis van zaken. Naast het dagelijks bestuur krijgt ieder bestuurslid de verantwoordelijkheid over een aandachtsgebied (bijvoorbeeld jeugdzaken of accommodatie). Naast alle voetbalactiviteiten hebben we ook nog de camping en de ijsbaan in onze portefeuille. De komende tijd zal dan ook bestaan uit het uitwerken van het beleid inzake alle (neven)activiteiten van de voetbalvereniging”, aldus de VV Nieuweschans

OLIEBOLLENACTIE

VV Nieuweschans kan alvast verklappen dat de oliebollenactie en de oudjaarsmiddag in de kantine ook dit jaar zal plaatsvinden. Daarnaast zullen vrijwilligers bij de deuren langskomen met informatie en het verzoek om lid te worden van de ijsbaanvereniging. Mocht u vragen of suggesties hebben of zich willen aanmelden als vrijwilliger, VV Nieuweschans staat hier open voor. U kunt contact opnemen door langs te komen in de kantine ook kunt u een e-mail sturen naar: communicatie@voetbalnieuweschans.nl. Het nieuwe bestuur bestaat nu uit de volgende personen: Dick Smook, Enzo Leeuwerke, Dick Wiebrants, Martin Kuil,, Henriette Kruize, Jolanda Veenstra, en Angelique Bakker.

(foto: de presentatie van het nieuwe bestuur van VV Nieuweschans, met  Dick Smook als voorzitter, foto door Jans Dekker)


Contact

Belangrijke adressen

112 Als elke seconde telt
Gemeente Oldambt: 0597-482000
info@gemeente-oldambt.nl
Politie Winschoten: 0900-8844
Dependance Arts en Zorg: 0597-799000
Praktijk dr. Polinder Voorstraat 2, 0597 464 440
www.dorpsbelangen
badnieuweschans.nl

0597-795278 / 06 46618030