Volleybaldames VVN spelen na superseizoen om promotie

08-04-2017 19:27
Bad Nieuweschans- Het is een club waar je met uitzondering van het jaarlijkse kuuroord- en kerstvolleybaltoernooi niet zo veel van hoort. Toch is de vereniging ‘still alive and kicking’. Op donderdagavond wordt er wekelijks getraind door de recreanten, op vrijdagavond traint de jeugd onder leiding van trainer Kevin Veld. Helaas heeft de vereniging geen herenteam meer in competitie, toch blijft men zoeken, dus kun je een balletje slaan en zou je in competitieverband willen spelen neem dan contact op met secretaris Boelo Raske. Tot slot heeft de volleybalvereniging nog steeds een damesteam dat wekelijks zijn wedstrijden in de 4e klasse C speelt. Dit niet geheel zonder succes. Het team met de speelsters Marloes Buigel-Boering, Treea Meijer, Ina Dijkema, Janny Tjalma, Jacelien Abbas-Pistoor, Giny Heeres, Sier Schuiling, Linda Leeuwerke en Nettie Edens kan terug kijken op een fantastisch seizoen. Met ondersteuning van een technische staf bestaande uit Zwaantje Warring, Edwin Jongeling, Boelo Raske en Geesje Veen greep het team net naast het kampioenschap. De dames van kampioen Abiant/Set Uppers DS3 bleken net iets te sterk, maar met nog slechts één competitieduel te gaan is de tweede plaats zeker en kan het team zich gaan opmaken voor wedstrijden om promotie. De achterstand op de kampioen bedraagt slechts 4 punten, terwijl de voorsprong op nummer 3 maar liefst 15 punten bedraagt.

De dames trainen wekelijks op de dinsdagavond in de sporthal van de Akkerschans en de thuiswedstrijden worden op woensdagavond afgewerkt. De thuiswedstrijden zijn uiteraard ook in de Akkerschans en de wedstrijden beginnen altijd op het vaste tijdstip van 20.00 uur. Helaas is de trainer van het team er mee gestopt en voor volgend seizoen, of per direct zoekt het team dan ook nog een ambitieuze trainer die het niveau van het team nog verder omhoog kan trekken. Hebt u ervaring als trainer en interesse dan kunt u hierover contact opnemen met bestuurslid Boelo Raske, zijn telefoonnummer is 0597-522368.

Het programma voor de promotie/degradatiewedstrijden is nog niet bekend maar zodra we meer weten zullen we u hier uiteraard over berichten. De redactie wenst alvast de dames veel succes op de weg die wellicht naar de derde divisie zal leiden.

 


Contact

Belangrijke adressen

112 Als elke seconde telt
Gemeente Oldambt: 0597-482000
info@gemeente-oldambt.nl
Politie Winschoten: 0900-8844
Dependance Arts en Zorg: 0597-799000
Praktijk dr. Polinder Voorstraat 2, 0597 464 440
www.dorpsbelangen
badnieuweschans.nl

0597-795278 / 06 46618030