Vanaf 25 november wordt er water op de ijsbaan gepompt

21-11-2017 10:28

Bericht voor alle inwoners van Bad Nieuweschans en omstreken, omdat de ijsbaan ook voor alle inwoners is, voor jong en oud.

Bad Nieuweschans- Sinds dit voorjaar heeft de voetbalvereniging Nieuweschans, in nauwe samenwerking met hengelsportvereniging en dorpsbelangen zich ontfermd over de ijsbaan. Op en om het gebouw zijn al enige werkzaamheden verricht ter verbetering van het aangezicht en de kwaliteit van het gebouw op zich. De ijsbaan zal primair, zoals te doen gebruikelijk, worden geëxploiteerd voor winterse activiteiten. In de zomer zal hengelsportvereniging HSV ook voor diverse activiteiten en gelegenheden gebruik gaan maken van de kantine. De concrete plannen hieromtrent zijn inmiddels besproken en gecommuniceerd met de omwonenden.

WATER OP DE BAAN

Dan maar weer over de primaire bestemming, een ijsbaan voor winterse activiteiten. We hebben het weer helaas niet in de hand en moeten maar hopen op een strenge, droge winter, zodat er op de ijsbaan weer kan worden geschaatst. Om dat überhaupt mogelijk te kunnen maken wordt er vanaf zaterdag 25 november water op de baan gepompt. De laatste noodzakelijke werkzaamheden aan de kantine en het terrein worden uitgevoerd om de ijsbaan winterklaar te maken.

WORD LID OF DONATEUR

Binnenkort komen we naar u toe (Veronica deed dat vroeger in de zomer, wij kort voor de winter) en kunt u vanuit uw eigen voordeur lid of donateur worden van de ijsclub. Als de ijsbaan open is (wat we vurig hopen) kunt u zo vanuit de verwarmende kantine het ijs opstappen.

VRIJWILLIGERS
Hoewel de directe organisatie in handen is van de voetbalclub, in goede en nauwe samenwerking met HSV en dorpsbelangen, zijn we naarstig op zoek naar vrijwilligers, mensen die in bijvoorbeeld een ijsbaancommissie willen plaatsnemen en mensen die wel iets voor de ijsbaan willen doen, van de baan vegen tot een kop koffie schenken in de kantine. We zijn van mening dat de ijsbaan voor iedereen toegankelijk moet zijn en juichen het enorm toe als veel mensen een bijdrage willen leveren om van de ijsbaan weer een succes te maken en we er vele jaren van kunnen genietenen en samen trots kunnen zijn op onze mooie ijsbaan.

Dus word allen lid of donateur van de ijsclub, kom allemaal schaatsen en help zoveel mogelijk mee.

Als je graag wilt meehelpen in welke vorm dan ook of gewoon vragen hebt kun je bellen met Angelique Bakker (06-12811296 of angelique.bakker@hotmail.com) of Dick Smook (06-20303848 of dicksmook@hotmail.com) we zien graag veel telefoontjes, appjes of mailtjes tegemoet.....
Namens de IJsbaan Bad Nieuweschans, Dick Smook.


 


Contact

Belangrijke adressen

112 Als elke seconde telt
Gemeente Oldambt: 0597-482000
info@gemeente-oldambt.nl
Politie Winschoten: 0900-8844
Dependance Arts en Zorg: 0597-799000
Praktijk dr. Polinder Voorstraat 2, 0597 464 440
www.dorpsbelangen
badnieuweschans.nl

0597-795278 / 06 46618030