TuKo opening zaterdag 1 april 10:00 uur "Er gaat een nieuwe wereld voor u open!" Het Tuko team legt uit.....

30-03-2017 03:56

Bad Nieuweschans- Na de (lang nog niet af zijnde) lancering van de 2e webshop van TuKohandel www.tukohandel.com en de reeds succesvolle webshop R.A.P Recordshop https://www.discogs.com/seller/Robert_Andre_Paul/profile waar wij reeds wereldwijd singles & Elpees verkopen, gaan we nu een stap verder door op 1 april om 10:00 uur een fysieke winkel te openen aan de hoofdstraat 6. Nu zult u zich afvragen waarom? Hoezo? Met welk doel? Etc. Etc. Dat gaan we u nu uitleggen.

Hoofddoelstelling is: Lokale leefbaarheid in stand houden c.q. verbeteren, oftewel goederen en diensten ter beschikking stellen aan onze lokale bevolking en bezoekers van ons dorp, die men nu niet kan krijgen zonder daarvoor in de auto te moeten stappen. Dit houdt tevens in dat wij open staan voor ideeën & voorstellen en dus graag van u allen willen weten wat men graag in ons dorp wil zien aan dienstverlening en/of goederen, dit kunt u doorgeven via https://www.facebook.com/TuKohandel of via onze winkel medewerker(s). Aan de hand van uw ideeën en voorstellen gaan wij proberen dit te realiseren.

Uitleg Firma TuKohandel

TuKohandel is opgericht voor het opkopen en verkopen/verhandelen van partijen, faillissement opkopen, restpartijen of overproducties, en tevens kunnen wij goederen van u in opdracht verkopen (margegoederen). Deze manier van handelen heeft het voordeel dat we partijen en goederen inkopen tegen gereduceerde prijzen welke wij door verkopen/verhandelen naar andere ondernemers & particulieren zowel lokaal als nationaal/Internationaal. Deze handel doen we in samenwerking met firma Doddema uit Zuidbroek www.doddema.nl & www.mazzzel.nl , ps. alle artikelen die u ziet in deze winkels (zie links) kunt u ook krijgen via onze winkel/webshop(s)

Om onze doelstellingen te bereiken en niet met luchtkastelen te komen door alleen maar toezeggingen te doen zonder iets te kunnen laten zien, hebben wij reeds meerdere partijen ingekocht om te kunnen beginnen, zonder te weten of men hier behoefte aan heeft in ons dorp. Deze inkopen hebben wij reeds gesorteerd en daarbij hebben wij gezien het feit dat we veel bezoekers in ons dorp hebben van zowel COOP Stuut als wel bij Fontana Resort besloten, dat we de iets luxere merkartikelen te koop zetten via de winkel & Webshop aan de hoofdstraat 6 en de iets laagwaardiger gemerkte artikelen via onze loods gaan verkopen. Dus zoekt u een presentje of verjaardagcadeau of een nieuwe parfum of bent u bingoprijzen nodig, u zult versteld staan van alle producten die er al zijn zoals huishoudelijke artikelen, schoolspullen, kinderspeelgoed, dekbedovertrekken, gereedschappen, gadgets etc.; eigenlijk veel te veel om op te noemen en dat tegen bodemprijzen.

Dienstverlening

Gezien onze ervaringen met het verzenden van pakketten hebben wij gemerkt dat er zeer grote verschillen zitten in de tarieven die door verschillende pakketvervoerders gehanteerd worden naar kleinere webshops en mensen die een pakket moeten versturen, wij hebben toen gedacht dat we dit lokaal moeten gaan bundelen om een win-win situatie te creëren in ons gebied. Hoe meer pakketten we kunnen versturen des te goedkoper het wordt en dus kunnen we die win-win situatie gaan benutten om zowel u als ons een voordeel te geven op de verzendkosten, vraag ons of stuur een mail naar info@tukohandel.com voor meer informatie.

Tevens zijn wij verheugd van het feit dat de heer. Huiskes Apotheker van Reiderland heeft besloten, gezien de reeds aanwezige voorzieningen en beveiliging in ons pand en mogelijkheden voor het plaatsen van een automaat buiten sluitingstijden voor het halen van medicijnen, het uitgiftepunt van de “synagoge” aan de achterweg te verplaatsen naar ons pand aan de hoofdstraat 6, en. Wij zijn reeds druk doende om de (ingang van de oude pinautomaat Rabobank) ruimte in te richten voor gebruik ingaande 29 mei 2017.

Informatie

Het is vanzelfsprekend dat wij geen concurrent willen worden van al onze andere lokale ondernemers aangezien we een band willen opbouwen om samen sterk te zijn c.q. te worden om de leefbaarheid te vergroten/verbeteren, en trachten we zoveel mogelijk de inkoop (indien deze goederen reeds verkrijgbaar zijn in ons dorp) te vermijden, mochten we die alsnog tegenkomen tegen lage prijzen dan zullen we die eerst aanbieden aan onze lokale ondernemers en anders trachten door te verkopen buiten onze lokaal gebied, dit neemt niet weg dat we af en toe goederen kunnen tegenkomen en kopen welke per ongelijksoortig (assorti) opgekocht worden dat we deze aanbieden/verkopen in onze webshop/winkels.

De opening voor zowel de winkel als de loods zal plaatsvinden op 1 april om 10:00 en hopen dat we veel nieuwsgierigen en gelijk denkenden kunnen overtuigen van deze formule en dat we leuke ideeën en voorstellen gaan krijgen om dit tot een succes te maken.

Openingstijden Winkel

Om te starten hebben we besloten de winkel(s) enkel op Donderdag, Vrijdag en Zaterdag te openen vanaf 10:00 u tot 17:00 uur. Naar verloop van tijd gaan we kijken of uitbreiding van openingstijden nodig zal zijn, dit geven we aan via het facebookaccount https://www.facebook.com/TuKohandel.

Hopelijk tot ziens op Zaterdag 1 april

Het TuKoteam

(foto's: ook verkoop vanuit de loods van schoolspullen, huishoudelijke artikelen, gereedschap, visattributen, kinderspeelgoed en nog heel veel meer!)

 

 


Contact

Belangrijke adressen

112 Als elke seconde telt
Gemeente Oldambt: 0597-482000
info@gemeente-oldambt.nl
Politie Winschoten: 0900-8844
Dependance Arts en Zorg: 0597-799000
Praktijk dr. Polinder Voorstraat 2, 0597 464 440
www.dorpsbelangen
badnieuweschans.nl

0597-795278 / 06 46618030