Tamara traint in Oslo weer volop en speelt nu in Noors selcectie team darts

04-11-2017 00:43

Bad Nieuweschans-Oslo- Het is al weer meer dan drie jaar geleden dat Tamara Schuur, thans Tamara Rachna, naar Noorwegen en wel naar de hoofdstad Oslo is geëmigreerd. Ze heeft het er erg naar haar zin en vindt Oslo een geweldige stad om in te wonen en zegt dan ook dat het een aanrader is om eens te bezoeken.”Most wel een dikke knipke mit neem, ‘t is noit goudkoop”, aldus Tamara.

18 september 2014 was haar laatste dag als inwoner van Nederland. Tamara: “Na mijn optreden op de Lakeside, (waar ik vele warme en mooie reacties op heb gehad en vooral uit Bad Nieuweschans, dank jullie wel),  kwam mijn darten op een laag pitje te staan.  Werken van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat.  Dan is er niet veel ruimte of energie voor een potje darts.’’ Op dit moment werkt Tamara als consulent in het Oslo’s Universitair Ziekenhuis en dan ook nog eens samen met vier ziekenhuizen in de regio. Dit is alleen een dagdienst, waardoor ze ook meer tijd en energie heeft om darts te spelen. ˮ Onlangs ben ik geselecteerd in het Noors selectieteam  en heb ik mijn debuut gemaakt op het WK in Japan  waar ik eerlijk moet zijn dat de resultaten tegen vielen maar ik weet zeker dat er mooie jaren gaan volgen en de resultaten zullen verbeteren.

Trainen doe ik nu ook bijna dagelijks met Rachna David. Zij heeft zich onlangs weten te plaatsen voor de Lakeside 2018 door het kwallificatie toernooi in Engeland te winnen. Een geweldige prestatie. waar ik super trots op ben en natuurlijk een inspiratie om er zelf weer mogen te staan. Wie weet wat de toekomst voor ons in petto heeft maar één ding is zeker we gaan ons best er voor doenˮ, aldus Tamara.

Darts liefhebbers en fans kunnen haar via haar FB pagina volgen. Verder zegt ze ˮeen hartelijke groet aan alle Schanskers uit Osloˮ.

(foto: Tamara Rachna vanuit Oslo)


Contact

Belangrijke adressen

112 Als elke seconde telt
Gemeente Oldambt: 0597-482000
info@gemeente-oldambt.nl
Politie Winschoten: 0900-8844
Dependance Arts en Zorg: 0597-799000
Praktijk dr. Polinder Voorstraat 2, 0597 464 440
www.dorpsbelangen
badnieuweschans.nl

0597-795278 / 06 46618030