Meld je aan voor 'Burendag 2016' op zaterdag 24 september

22-07-2016 04:10

Bad Nieuweschans- Al ruim 2.900 buurten hebben zich aangemeld voor Burendag. Op zaterdag 24 september organiseren Douwe Egberts en het Oranje Fonds de elfde editie van dit evenement. In Groningen staat de teller nu op 125 deelnemende buurten. Inschrijven voor Burendag en een bijdrage aanvragen van maximaal 450 euro voor de activiteit kan nog altijd via Burendag.nl.

Op Burendag komen buren gezellig samen, onder het genot van een goede kop koffie, om iets vóór, in of mét de buurt te doen. Koningin Máxima gaf onlangs op 9 juni het startsein voor Burendag op Urk. Vanaf dat moment konden buren zich aanmelden. Op Burendag.nl is onder het kopje ‘Bij mij in de buurt’ een overzicht te zien van alle tot nu toe aangemelde activiteiten. Van samen een groenstrook opknappen tot multiculturele sport- en spelmiddagen: er wordt van alles georganiseerd. Buren kunnen via www.burendag.nl een aanvraag bij het Oranje Fonds indienen voor een financiële bijdrage van maximaal 450 euro voor hun Burendagactiviteiten. (bron: Westerwolde Actueel)

(foto:al veel aanmeldingen in de regio)

 
Op Burendag komen buren gezellig samen, onder het genot van een goede kop koffie, om iets vóór, in of mét de buurt te doen. Koningin Máxima gaf onlangs op 9 juni het startsein voor Burendag op Urk. Vanaf dat moment konden buren zich aanmelden. Op Burendag.nl is onder het kopje ‘Bij mij in de buurt’ een overzicht te zien van alle tot nu toe aangemelde activiteiten. Van samen een groenstrook opknappen tot multiculturele sport- en spelmiddagen: er wordt van alles georganiseerd. Buren kunnen via www.burendag.nl een aanvraag bij het Oranje Fonds indienen voor een financiële bijdrage van maximaal 450 euro voor hun Burendagactiviteiten.