LTC De Kanonniers kijkt met veel plezier terug op Fontana tennis toernooi

29-08-2017 08:45

.Bad Nieuweschans- Afgelopen week is met 25 dubbels het Fontana toernooi op tennispark van LTC De Kanonniers gespeeld. Hoofdsponsor van het toernooi Fontana zorgde net als elk jaar weer voor fantastische prijzen.
Voor velen is dit een extra stimulans om mee te gaan doen aan ons toernooi. Naast Fontana is ook COOP elk jaar weer een trouwe sponsor.
Als club zijn ze daar natuurlijk erg blij met deze samenwerking en hopen dit nog jaren voort te kunnen zetten! 
Dit jaar waren de eerste wedstrijden op woensdag. Hierdoor werd het meespelen in 2 onderdelen een stuk aantrekkelijker.
Vorig jaar had de organisatie vooral op de afsluitende zondag veel pech met het weer waardoor er uiteindelijk tot zondagavond laat nog moest worden gespeeld. Gelukkig hadden ze dit jaar van begin tot het eind uitstekend weer.
Een ander voordeel is dat er gewoon een volledige derde set kon worden gespeeld in plaats van een wedstrijd tiebreak. Sommige spelers maakten hier optimaal gebruik van door meerdere driesetters te spelen.
Uiteindelijk werden alle wedstrijd zonder enige wanklank gespeeld. De sfeer op de baan was opperbest en er werd volop genoten van zeer mooie én spannende wedstrijden.

De organisatie van het toernooi lag ook dit jaar weer in handen van Theo Dresme. Ook dit jaar weer de touwtjes strak in handen en daar waar nodig uitstekend meegedacht als een duo in de problemen kwam met de planning. Net als elk jaar was de catering in handen van Ria en August. Daar waar nodig bijgestaan door enkele andere leden.
(aangeleverde sfeerfoto’s prijsuitreiking na afloop van het toernooi)

 


Contact

Belangrijke adressen

112 Als elke seconde telt
Gemeente Oldambt: 0597-482000
info@gemeente-oldambt.nl
Politie Winschoten: 0900-8844
Dependance Arts en Zorg: 0597-799000
Praktijk dr. Polinder Voorstraat 2, 0597 464 440
www.dorpsbelangen
badnieuweschans.nl

0597-795278 / 06 46618030