Harry Schwertmann uit Bad Nieuweschans zorgt voor blije mensen

14-10-2016 18:51

Bad Nieuweschans- Het is al weer enige tijd geleden dat Harry Schwertmann uit Bad Nieuweschans zich heeft laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel met als handelsnaam ‘Blueberry Box’. Als leek vraag je je dan al snel af wat deze naam inhoudt. Nee, het kan geen telefoon zijn, al gaat de gedachte wel snel in die richting. Dan maar even ‘Googelen’ www.blueberrybox.nl en dan blijkt het een cadeauservice te zijn. Harry Schwertmann: “Al geruime tijd liep ik met plannen rond om een eigen bedrijf te beginnen, wat deels te maken heeft dat mijn loopbaan niet echt in een lift zat. Aangezien ik veel ervaring heb opgedaan in de detailhandel, ben ik samen met steun van een vriend, op het idee gekomen om een internet cadeau pakket service te beginnen en een naam gekozen die gemakkelijk te onthouden is. De pakketten die aangeboden worden hebben vaak te maken met feestdagen, als verjaardagen, Kerst, bruiloften, Sara en Abraham, maar natuurlijk ook geboorten. Het is ook mogelijk om zelf met een voorstel te komen, bijvoorbeeld wanneer een zoon of dochter is geslaagd voor een examen. Heel veel is mogelijk en het wordt altijd binnen zo’n drie dagen geleverd. Ik heb goede contacten in de detailhandel en kan hier door snel een mooie en bijzondere producten komen.”

Zonder zelf moeite te hoeven doen om een cadeaupakket samen te stellen heeft Blueberry Box ook een brede range aan kant en klare pakketten, zoals op het gebied van ‘lifestyle & beauty’, ‘fairtrade & biologisch’,  partyboxen en seizoen gerelateerde boxen en dat alles feestelijk verpakt . Bij lifestyle en & beauty  moet je denken aan producten bij het ‘badderen’ en sauna. Fairtradeboxen zijn samengesteld met producten als thee, noten en chocolade, maar ook typische producten uit specifieke landen als Thailand. Partyboxen, de naam zegt het al, alles bijvoorbeeld voor bij een spannende voetbalwedstrijd of verjaardag, met verschillende noten, bugles en worstsoorten etc. Een heel leuke doos is bijvoorbeeld de Duitse box met Löwensenf extra scharf, Salzbrezel, Kleinemas Bier Beißer, Sinnack Brötchen en nog veel meer. Deze maand wordt de herfstbox aangeprezen.

“Het is nu nog allemaal kleinschalig, maar als beginnend ondernemer is het belangrijk dat alles overzichtelijk blijft. De kwaliteit van de producten en het mooi samenstellen van de boxen heeft op dit moment een eerste prioriteit. Wanneer je goede producten levert en men tevreden is over de box, maar ook dat een website duidelijk is, dan hoop ik dat er een mooie groei in BlueberryBox zit”, aldus Harry Schwertmann.

(foto 1: Harry Schwertmann, foto 2: een greep uit de beschikbare boxen)

 

 


Contact

Belangrijke adressen

112 Als elke seconde telt
Gemeente Oldambt: 0597-482000
info@gemeente-oldambt.nl
Politie Winschoten: 0900-8844
Dependance Arts en Zorg: 0597-799000
Praktijk dr. Polinder Voorstraat 2, 0597 464 440
www.dorpsbelangen
badnieuweschans.nl

0597-795278 / 06 46618030