Dubbelconcert met Melrose en in het voorprogramma Los Cascos

26-03-2017 00:42

Bad Nieuweschans- Bijna een dubbel concert in de Akkertschans zaterdagavond 25 maart. De hoofdact de bijna huisband van de Akkerschans Melrose, maar in het voorprogramma stond de formatie Los Cascos op de bühne. Tijdens dit optreden is ook een videoclip gemaakt. Los Cascos is een Latin-Pop band opgericht door de uit Colombia afkomstige zanger-gitarist Oscar Molina. Hij ontmoette gitarist Bert “Foef” Meis en bassist Erik Drent via zijn vrouw Willemijn van Selling (zangeres) die samen met hun in coverband O.D.  speelt. Na enige tijd is de band uitgebreid met ten eerste toetsenwonder Dani Brands en later de oorspronkelijk uit Veendam afkomstige Groninger Djai-Mac Wolthof op het slagwerk. ​
Met deze zes mensen is de basis gelegd voor de Latin-Popband Los Cascos die een mix van covers en eigen nummers spelen en daarbij hun best doen om juist Salsa te mijden en het publiek kennis te laten maken met de rest van de ritmes die Latin uitmaken zoals Cumbia en de verschillende Rumba stijlen.

VUURWERK

Na dit voorprogramma kwam het echte vuurwerk met Melrose. Deze weet als bijna geen ander een show neer te zetten, met theatrale en vele humoristische elementen. Melrose houdt al jaren het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire. Melrose wist de Akkerschans opnieuw het publiek te entertainen, zowel voor het jonge publiek als de wat meer ouderen. Ook de vader van drummer Dik Pomp, Hans Pomp uit Bad Nieuweschans mocht uiteraard niet ontbreken en genoot duidelijk van het optreden.

(foto’s: een impressie van deze concertavond met Melrose en in het voorprogramma Los Cascos)


Contact

Belangrijke adressen

112 Als elke seconde telt
Gemeente Oldambt: 0597-482000
info@gemeente-oldambt.nl
Politie Winschoten: 0900-8844
Dependance Arts en Zorg: 0597-799000
Praktijk dr. Polinder Voorstraat 2, 0597 464 440
www.dorpsbelangen
badnieuweschans.nl

0597-795278 / 06 46618030