De Dansende Kater etablissement voor horeca en flex werkplekken voor startende ondernemers opent 13 juli

06-07-2018 17:11

DE DANSENDE KATER OPENT VRIJDAG 13 JULI ETABLISSEMENT AAN DE H.F. DRESSELHUISSTRAAT.....MET HORECA EN FLEX WERKPLEKKEN VOOR STARTENDE ONDERNEMERS....
Bad Nieuweschans- Na veel voorbereidingen gaan op vrijdag 13 juli de deuren open van etablissement ‘De Dansende Kater’ aan het begin van de H.F. Dresselhuisstraat recht tegenover de COOP. De opening zal omstreeks 13:00 uur plaatsvinden. Dit etablissement werkt onder de vlag van ‘Mamma Can Do’ een instelling binnen de gezondheidszorg, om mensen met een psychische beperking, een zo volwaardig mogelijk bestaan te bieden, zowel in huisvesting als in werk.
DOELSTELLINGEN 
De Dansende Kater wordt een onderneming, met meerdere doelstellingen. Ten eerste om werkplekken te creëren voor cliënten van Mamma Ca Do, bijvoorbeeld om het horecadeel te ondersteunen, ten tweede dat dit etablissement mogelijkheden biedt voor startende ondernemers als flexwerkplek. Een werkplek met snel internet een bijzondere werkomgeving, om te vergaderen en eventueel overleg mogelijkheden met andere flexwerkers. Ook zijn er mogelijkheden om trainingen te volgen en kan bedrijfsondersteuning worden geboden. Er kan geholpen worden met het opzetten van een website en bedrijfsstrategieën verder te ontwikkelen.
HORECA
Er is een terras gecreëerd waar passanten een kop koffie of andere drankje kunnen nuttigen. Ook verse sappen, snacks en salades worden geserveerd door de cliënten van Mamma Can Do. Alle producten die aangeboden worden zijn op vegetarische en biologische basis en zover mogelijk ook fairtrade..
INTERESSE IN HET CONCEPT…..
“Ben je geïnteresseerd in het concept om elkaar te helpen en ondersteunen of ben je echt alleen op zoek naar een werkplek of een plek om je eigen bedrijf te runnen? Op 13 juli en kan je dan nog GRATIS kennismaken met het team van Mamma Can Do, onze keuken en onze koffieblad, een oeroud Gronings product waar we erg trots op zijn: TIKTAK. Onze bieren, die wij aanbieden, zijn ook biologisch en komen uit Veendam. Dus heb je een bedrijf of wil er een starten? Van 13:00 uur op vrijdag 13 juli gaan de deuren open en ben je onze gast. Echter zouden wij het fijn vinden als je ons wel liet weten of je komt of niet. Dit kan via de website: www.dedansendekater.nl/opening. Hierdoor kunnen wij inschatten voor hoeveel mensen wij hapjes moeten maken,” aldus de initiatiefnemers.


Contact

Belangrijke adressen

112 Als elke seconde telt
Gemeente Oldambt: 0597-482000
info@gemeente-oldambt.nl
Politie Winschoten: 0900-8844
Dependance Arts en Zorg: 0597-799000
Praktijk dr. Polinder Voorstraat 2, 0597 464 440
www.dorpsbelangen
badnieuweschans.nl

0597-795278 / 06 46618030