Bunderpoort maandag 4 juli afgesloten wegens onderhoud

02-07-2016 12:08

Nieuweschans  De Oldambster Wegenbouw Combinatie v.o.f. voert aanstaande maandag 4 juli onderhoudswerkzaamheden uit aan de Bunderpoort. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van slijtlagen. Hierbij wordt de asfaltverharding 'ingepakt' onder een laag steenslag. Door middel van een bitumenemulsie blijft deze steenslag plakken op de asfaltverharding. De werkzaamheden zullen hoogstwaarschijnlijk 1 dag duren. De weersomstandigheden hebben invloed op de werkzaamheden. Blij slecht weer en/of onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld en kan bovengeschetste planning wijzigen.
Tijdens de werkzaamheden wordt de (doodlopende) straat afgesloten. In het persbericht staat dat het verkeer wordt omgeleid, maar dat kan dus niet. Hierdoor is het tijdens deze werkzaamheden tijdelijk niet mogelijk om uw woning met een auto te bereiken. Indien uw auto tijdens de uitvoering van de werkzaamheden bij u de straat toch nodig denkt te hebben, wordt geadviseerd de auto voor 07:00 uur elders in de wijk te parkeren.
Voor bedrijven en instellingen als De Poort van Groningen en Grens Info Punt EDR, maar ook voor bouwbedrijf Meijer is het te hopen dat het bij één dag blijft.