Bouw nieuw horecadeel en bad moeten moeten er voor zorgen dat ook in de toekomst van Fontana Resort het 'Leukste Uitje' van Groningen blijft

20-01-2017 12:19

Bad Nieuweschans- Onlangs is Fontana Resort uitgeroepen tot ‘Leukste uitje van Groningen’. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan  is er een actie op touw gezet, namelijk om met een fikse korting gebruik te maken van High Tea Arrangementen. Ook worden er nog eens 5 (voor 2 personen) ‘Bad High Tea Arrangementen’ verloot . Deze actie is middels deze link te volgen: https://bit.ly/2iWSw1z. De actie duurt tot en met 17 februari.
Om het leukste uitje ook in de toekomst waar te kunnen maken is behoorlijk geïnvesteerd voor uitbreiding van de faciliteiten, zowel in het sauna gedeelte, waar eind vorig jaar de aardsauna in gebruik is genomen, als buiten bij het thermaalbad en het park. Zo is de bouw van een nieuw horecadeel al in een vergevorderd stadium en het hoogste punt van het gebouw is bereikt. Dit nieuwe horecapand krijgt een open karakter en als het een naam gegeven moet worden, dan kan dit het beste met een bistro worden vergeleken. Daarnaast is de basis ook gelegd voor een kleiner bad, grenzend aan de nieuwbouw, om heerlijk te kunnen ontspannen in het warme water en ook nog eens met het fraaie uitzicht over het park met de fontein. Hoofd afdeling marketing Mireille Oosterlaar laat weten dat de uitbreiding niet tot doel heeft om nog meer bezoekers te trekken, maar om meer ruimte voor de gasten te creëren. Als alles volgens schema verloopt dan moeten deze nieuwe voorzieningen voor de zomer gereed zijn. 

(foto's: de nieuwbouw van een horecagebouw en aanvullend bad  zijn de nieuwste ontwikkelingen in het uitbreidingsplan van Fontana Resort)


Contact

Belangrijke adressen

112 Als elke seconde telt
Gemeente Oldambt: 0597-482000
info@gemeente-oldambt.nl
Politie Winschoten: 0900-8844
Dependance Arts en Zorg: 0597-799000
Praktijk dr. Polinder Voorstraat 2, 0597 464 440
www.dorpsbelangen
badnieuweschans.nl

0597-795278 / 06 46618030