Ingezonden mededeling 'Jeugdzone De Schans'

03-03-2017 12:51

"Beste Inwoners en bedrijven van Bad Nieuweschans en omgeving, Via deze weg weer eens informatief berichtje van JeugdZone De Schans.

Daar Jds op moment een succes is en wij volgende week vrijdag onze eerste 10er disco hebben.Willen wij even een kleine impressie geven van wat we afgelopen maanden allemaal gedaan en betekend hebben voor de Jongeren.En hopen op uw steun voor in de toekomst om meerdere activiteiten te kunnen organiseren.Bad Nieuweschans weer een stempel te geven, in het positieve daglicht, met hun Jeugdzone (soos) in opbouw.

Helaas kunnen bepaalde instanties niet meehelpen en vallen we als vrijwilligers met het financiële budget onder Dorpsbelangen.

Wel hopen we na dit jaar een presentatie bij de gemeente te kunnen doen en bij diverse instanties, wat wij dit jaar bereikt hebben en het willen doorzetten onder een stichting.Natuurlijk wij dachten ook het zal wel langzaam opbouwen, maar er is blijkbaar toch veel vraag naar een veilige plek, naar activiteiten voor de kinderen en jongeren anders dan in de vorm van de wekelijkse sportuurtjes.Daar de opgave en opkomst afgelopen 3 maanden nog elke keer enorm is.

En de kinderen ook telkens met een lach weer naar huis gaan. Dat doet ons goed, enorm goed. Als vrijwilligers zijnde van Jds. Zeker als je nadien nog eens positieve feedback krijgt van de kinderen en of hun ouders.

Hieronder een kleine impressie van afgelopen 3 maanden.

 

Maar om onze knutselmiddagen aantrekkelijk te houden, onze disco's aantrekkelijk te maken, onze kinderbingo's aan te kunnen blijven bieden met superprijsjes, in de vakanties diverse buitenactiviteiten te kunnen verwezenlijken, zijn wij uw hulp nodig. In Organiseren gaat niet alleen tijd en energie in zitten, maar natuurlijk ook financieel wordt er in de jeugd gestoken door JeugdZone.

En dan ook zeker niet met eenmalige inkopen. De activiteiten zullen ook niet allemaal gratis zijn, maar we vragen en zullen ook geen hoofdprijzen vragen, daar het nogmaals aantrekkelijk moet blijven voor elk kind uit welk milieu het ook komt. 

Daarom via deze weg willen we bekend maken, dat ondanks dat Jet afgelopen 2 maanden druk bezig is geweest en nog bezig is met goederen donaties.

Dat wij nu een Financieel sponsorplan hebben opgemaakt voor bedrijven in de regio en deze is onderverdeeld is in 5 pakketten. Voor ieder wat wils, kunnen en mogen we wel zeggen. Op de website van Jeugdzone zult u de pakketten vanaf Maandagavond 6 Maart 2017,kunnen bekijken.

Ter zijner tijd (deze maand en volgende maand) zullen we contact opnemen met de bedrijven in de regio of zij Jeugdzone een steuntje in de rug willen geven, zodat wij dit inderdaad niet eenmalig doen. Maar de aankomende jaren mogen en kunnen doorzetten,zodat er na een kleine 8 jaar weer een echte hangplek/activiteiten plek ontstaat voor de kinderen en jongeren van Bad Nieuweschans en omgeving. Waar de tieners zichzelf kunnen ontwikkelen, waar men zichzelf kan zijn zonder oordeel. Waar kids hun ei kwijt kunnen en waar iedereen gewoon gelijk is en elkaar waardeert en accepteert.

 

We zullen ter zijner tijd ook langs de deuren komen. Voor een donatie van de inwoners van Bad Nieuweschans en hier een doneer bestand van maken om dan elk jaar bij de mensen thuis langs te kunnen mogen gaan. Heeft u als bedrijf of misschien als persoon zijnde al gelijk een goed gevoel bij een van de pakketten en wij hebben nog geen persoonlijk contact met u opgenomen. Stuur dan gerust een mail of bel dan even met Jeugdzone De schans. 

Bijvoorbaat dank voor uw tijd

Jeugdzone De Schans, Bad Nieuweschans.

Kortom Like en houd JDS Facebook in de gaten. En zet de JDS Website onder favorieten hier zult u ook de foto's van de activiteiten vinden.(ps op website start automatisch radio op, op achtergrond)"

 


Contact

Belangrijke adressen

112 Als elke seconde telt
Gemeente Oldambt: 0597-482000
info@gemeente-oldambt.nl
Politie Winschoten: 0900-8844
Dependance Arts en Zorg: 0597-799000
Praktijk dr. Polinder Voorstraat 2, 0597 464 440
www.dorpsbelangen
badnieuweschans.nl

0597-795278 / 06 46618030