Ron Haans nu met fitnesscentrum in de Akkerschans...

15-08-2020

Ron Haans: "Over een paar weken kan ik ze verzekeren dat ze er op vooruitgaan en blij zullen zijn met de verandering"......
"FITNESSCENTRUM RON HAANS MAAKT HET VERSCHIL"......

Bad Nieuweschans- Er moet nog heel wat gebeuren in het nieuwe sportcentrum van Ron Haans in de Akkerschans als begin september de opening plaatsvindt. Ondanks de werkzaamheden, kan men in augustus gewoon blijven sporten. "Wij gaan er een mooi fitnesscentrum van maken met de modernste apparaten. Met uitzondering van de cardio apparaten wordt alles vernieuwd en voor de rest wordt het een echt Ron Haans centrum. Wij hopen dat de bestaande klanten ook snel hun draai zullen vinden in het vernieuwde centrum. Het is een complete bedrijfsovername, dus wij hebben voor bestaande klanten en ook alle nieuwe klanten een heel aantrekkelijke aanbieding gemaakt. Sinds gisteren is ook de website voor Bad Nieuweschans gelanceerd met alle informatie www.ronhaans.nl/badnieuweschans", aldus Ron Haans.

Alle leden zullen persoonlijk geïnformeerd worden omtrent het nieuwe sportcentrum en kunnen dan zelf kiezen welk abonnement ze gaan nemen.

Zowel van Henk de Jonge als van Ron zullen de vaste klanten een bericht krijgen over de verandering. "Zaterdag 1 augustus krijg ik de sleutel en dan is alles van B-fit verleden tijd. Mijn personeel zal dan aanwezig zijn om mensen die willen gaan sporten te informeren over de nieuwe situatie. Het zal misschien even wennen zijn voor de klanten, maar ik kan ze verzekeren dat ze er wel op vooruitgaan en dat ze na een paar weken erg blij zijn met de verandering", aldus Ron.

Volgende week komt er een nieuw inventaris in, inclusief een nieuwe vloer; de week erna komt er een nieuw plafond in. Dan zal er enige overlast zijn, maar er zal voor worden gezorgd dat het sporten gewoon door kan gaan.

"Ik heb voor Bad Nieuweschans gekozen, omdat ik vanaf de Duitse grens eigenlijk in heel de provincie Groningen sportscholen wil hebben, een regionale keten wil zijn. Wij proberen in alle sportcentra iets persoonlijks te creëren, met vertrouwen en veiligheid, maar vooral heel laagdrempelig. Ook wanneer mensen zelfstandig, dus zonder personeel in het pand aanwezig zijn, wordt de veiligheid goed gewaarborgd, middels elektronische systemen", aldus Ron.

Ron zijn passie bij sport ligt best bij verschillende sporten als voetbal en hockey, welk hij op het hoogste niveau heeft beoefend. Na zijn Sios opleiding heeft hij bij de jeugdopleiding bij Heerenveen gespeeld. Ook heeft hij trainingen op een groot aantal plaatsen in de wereld gegeven, als op Mallorca, Ibiza; in Amerika als Los Angeles, maar ook in Dubai en Shang Hai. Maar op zijn 25e weer naar Nederland gekomen en is toen in Zuidlaren zijn eerste sportschool gestart. Daarna kwam Hoogezand en Winschoten als derde. Zuidlaren heeft hij daarna afgestoten. Maar inmiddels is Bad Nieuweschans al weer zijn 11e vestiging.

Voor de sportschool in Bad Nieuweschans kan men voor het basisabonnement onbeperkt sporten, heeft men 24/7 toegang, heeft men gratis virtuele groepslessen, gratis toegang tot richochetbaan en gratis FitSnack TV.

Ook kan men deelnemen aan groepstrainingen, waarbij zoals Ron zegt hun trainers het verschil maken en helpen je met het bereiken van je doelstelling. "Jij moet plezier krijgen in een gezonde levensstijl, dat is wat wij willen."

Wil je fitnessen in Bad Nieuweschans? Geen probleem! 24/7 Fitness Centrum Ron Haans biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week fitness in Bad Nieuweschans. De sportscholen zijn opgedeeld in doordachte trainingszones. Zo kun jij altijd gemakkelijk werken aan je kracht, cardio, bodybuilding, circuittraining, buik- en onderrugtraining, cablemotion, functionele training en crossfit.