B-Fit fitnesscentrum aangepast met nieuwe apparaten en digitale informatie....

10-08-2019

Vanaf 1 september ook de mogelijkheid met een VIP 365 pas ruimere openingstijden.....

B-Fit heeft fitnesscentrum aangepast met nieuwe apparaten en digitale persoonlijke informatie

Bad Nieuweschans- De sportschool/fitnesscentrum B-Fit in Bad Nieuweschans heeft met de aanschaf van nieuwe apparaten het sportcentrum aan de huidige eisen aangepast. Door de entree aan te passen is meer ruimte gecreëerd. Verder is er het nodige schilderwerk uitgevoerd en reclameborden zijn verwijderd en hebben een plaats gekregen in het digitale netwerk middels presentaties via grote tv schermen. Al met al hebben deze aanpassingen geleid tot een betere en efficiëntere indeling van al de apparaten. B-Fit heeft ondanks al deze nieuwe inspanningen de prijzen gehandhaafd. Het daluren tarief blijft op € 17,50 per maand.. Voor de rest zijn er zoveel mogelijke vormen van abonnementen en dagkaarten, kijk hiervoor op de site www.b-fit-neuschanz.de of vraag het tijdens een bezoek aan het fitnesscentrum aan het personeel.
VIP365
B-Fit is onlangs gestart met een totaal nieuw digitaal systeem 'Solutions4GYM' waar klanten eigenlijk 100% zelf de regie in handen hebben. Middels touchscreen beeldschermen kan men hun trainingsprogramma zelf instellen en volgen. Ook kan men zien hoe een oefening goed uitgevoerd moet worden. Nu dit alles is geautomatiseerd kan B-Fit ook een nog breder aanbod bieden qua openingstijden, zonder dat er een begeleider bij aanwezig is. Men kan dan bij dit fitnesscentrum terecht van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 23:00 uurr terecht; in het weekend van 10:00 tot 18:00 uur. Om hier gebruik van te willen maken neem dan contact op met het team van de sportschool, tel. 0597-521453.
GEZONDHEIDSCHECK
B-Fit is een van de weinige sportscholen/fitnesscentra waar een gezondheidscheck wordt uitgevoerd na aanmelding. "Wij letten op de gezondheid van onze klanten. Voorafgaand aan het trainingsprogramma voeren wij een gezondheidscheck uit. Hierbij controleren wij de vitale functies van onze leden. Dan maken wij een individueel opleidingsplan, zodat iedereen op dezelfde manier kan trainen, zoals zijn/haar lichaam het toelaat. Alleen op deze manier kan een maximum aan de efficiëntie van de opleiding worden bereikt", aldus Henk de Jonge.

Vanaf september gaat ook Spinning weer van start en wel op de maandagavond. Robert is hierbij de trainer. Hoe laat precies het gaat beginnen is nog niet bekend, maar dat zal na aanmelding wel bekend worden gemaakt.

Binnenkort krijgt het fitnesscentrum ook nog een 'cirkel-training'. Dit zijn 6 hydrolyse en 2 handmatige apparaten die in een kring worden opgesteld, waarbij men in een tijdsbestek van 45 minuten tot een uur toch een goed programma kan afwerken.
(foto: het vernieuwde fitnesscentrum B-Fit in Bad Nieuweschans)