Thermen Bad Nieuweschans niet alleen een nieuwe naam

26-07-2019

Jaarlijks onderhoud gaat tot het verleden behoren. Onderhoud gaat 's nachts plaatsvinden....

Thermen Bad Nieuweschans niet alleen een nieuwe naam...


Bad Nieuweschans- Sinds gisteren hangt het nieuwe logo van Thermen Bad Nieuweschans boven de deur van het voormalig Fontana Resort. Ook de naambordjes die gasten naar het resort moeten verwijzen zijn inmiddels aangepast. Er gaan de komende jaren veel dingen veranderen, zoals de bouw van een nieuw hotel, maar ook op korte termijn gaat er met name bij de sauna's het nodige veranderen. In een interview met QWR directeur Fabian Dolman schrijft Tammo Beishuizen van het DvhN dat in september er drie nieuwe saunafaciliteiten bijkomen. "De drie nieuwe sauna faciliteiten zijn geïnspireerd op de Scandinavische sauna. Eentje gaat bijvoorbeeld 'Nordic Forrest' heten. Je kijkt door ramen en ziet een prachtige horizon van Zweden voorbij komen. Je kijkt naar het plafond en ziet het noorderlicht. Het ademt de sfeer van een soort jachthuis. Net alsof je in de bossen van Zweden of Noorwegen verblijft", aldus Fabian Dolman.
Over twee jaar moet er een heus saunatheater zijn gerealiseerd, inclusief een videowall en lichtinstallatie. Dolman wil een nieuwe doelgroep aanboren. Liefhebbers van de sauna, dat moet het aantal bezoekers de komende jaren opstuwen.
Het jaarlijkse onderhoud van de baden etc. zoals dat vorige week nog het geval was, moet ook tot het eind behoren. Fabian Dolman zegt: "We gaan niet meer dicht; het reinigen gaan we praktischer aanpakken. Dat gebeurt voortaan 's nachts. De gast zal er niet van merken. 's Morgens ligt het bad er weer prima bij." (bron DvhN) Foto: de oorspronkelijke bron.