B-Fitness gaat ook buiten trainen met 'Bootcamp'

24-11-2019

Nieuw een buitentraining Bootcamp van start op donderdag 7 november ook voor niet leden....

B-FIT EEN FITNESSCENTRUM..... ZOWEL INDIVIDUEEL ALS IN GROEPSVERBAND MET PLEZIER TRAINEN.....

Bad Nieuweschans- Met een vloeroppervlak van zo'n 700 m2 is het sport- fitnesscentrum B-Fit in Bad Nieuweschans zeker niet klein te noemen. En met de nieuwe VIP365 pas kun je ook nog gebruik maken van veel ruimere openingstijden (maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 23:00 uur en in het weekend van 10:00 - 18:00 uur). Verder kun je er sporten vanaf € 17,50 per maand. Directeur Henk de Jonge heeft het afgelopen jaar veel geïnvesteerd in de digitalisering van B-Fit. Middels touchscreen schermen kun je helemaal zelf je trainingen samenstellen en kun je ook je ontwikkelingen volgen. Alles is helemaal gepersonaliseerd en het begint al bij binnenkomst waar je met je badge aan moet melden, waarna je ook direct in kunt loggen op de nieuwe touchscreen schermen.

Naast de bekende fitnessapparaten kun je bij B-Fit ook actief met je lichaam bezig zijn als op de donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur met Bootcamp. Henk de Jonge: "Bootcamp wordt ook wel een High Intensenty Interval Training genoemd. Dit is een buitentraining voor leden en niet-leden, waarbij sporten met plezier in groepsverband heel erg belangrijk zijn. Deze Bootcamp wordt gegeven door Priscilla Jacobs voor mensen die graag hun conditie en (spier)kracht willen verbeteren. Dit zijn afwisselende trainingen die in prachtige omgeving van Bad Nieuweschans worden gegeven.

Verder hebben wij op de maandagavond 'Spinning' van 18:45 tot 19;45 uur; op de woensdagavond onderrug- en buiktraining van 19:00 tot 19:30 uur en op de vrijdagavond Freestyle van 19:15 tot 20:15 uur en dit alles onder begeleiding van professionele trainers. Dit zijn allemaal groepslessen.

Daarnaast is er op bovenverdieping behoorlijk veel veranderd. Hier hebben wij een cirkeltraining geplaatst waar je individueel één minuut traint en vervolgens een minuut pauze. Met al deze apparaten kun je in 14 minuten tijd belangrijke spieren in conditie houden en zo nodig verbeteren. Deze cirkeltraining is opgezet voor de wat oudere mensen en voor iedereen die niet heel erg intensief traint. In deze ruimte zijn ook enkele cardioapparaten geplaatst waar je toch in een uur tijd een behoorlijke training kunt doen.

De kracht van B-Fit zit 'm in het persoonlijke. Helemaal geen moeilijke contracten; je kunt je maandelijks opzeggen, geen extra kosten voor trainers etc. 'Uw gezondheid is onze uitdaging!' Is de slogan voor B-Fit en daar staan wij voor", aldus Henk de Jonge. (foto: Bootcamp oefening)