AndersomAnders B&B

04-06-2019

Ons sfeervolle chalet ligt in Bad Nieuweschans, een prachtig oud vestingplaatsje in Oost Groningen op nog geen kilometer afstand van de grens met Duitsland. Het treinstation van Bad Nieuweschans ligt op loopafstand.

Er is veel natuur in de directe omgeving, het landschap kent prachtige uitgestrekte vergezichten, maar ook water en bos zijn dichtbij. Als je van rust en ruimte houdt is het hier een paradijsje. En mocht je toch behoefte hebben aan wat vertier, Winschoten ligt op 12 km afstand en de stad Groningen op een kleine 50. Je rijdt dat over de A7 in nog geen half uur. In Winschoten centrum (uniek in Nederland!) mag je trouwens overal gratis parkeren. En wil je even de grens over, Leer ligt zo'n 20 km verderop.

De accommodatie heeft een eigen kookgelegenheid en is voorzien van gratis WiFi, tv en een tuin. Het chalet is niet zo groot maar heel knus en voorzien van alle gemakken. Er is een aparte slaapkamer voor 2 personen en een kleine slaapzolder waar ook 2 personen kunnen slapen. Je kunt je eigen maaltijden bereiden en er is een koelkastje aanwezig. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en gratis toiletartikelen.

Als je arriveert zijn de bedden al opgemaakt. En zou je de dag willen beginnen met een lekker ontbijt, dan is dat tegen meerprijs ook mogelijk. andersomanders.nl/?Welkom

Miranda & Jonathan
Voorstraat 22
9693 EG Nieuweschans
Tel: 06 51 70 65 22

e-Mail: info@andersomanders.nl
» Andersom Anders op Facebook