Overnachten in Bad Nieuweschans

Accommodaties

 

De Kanonnier in Bad Nieuweschans beschikt over drie kamers gelegen op de eerste etage. Binnenkort ook over een appartement op de begane grond met een eigen ingang.Het biedt een restaurant, gratis WiFi, een eigen bar en gratis privéparkeergelegenheid.Gemakkelijk bereikbaar via de A7, maar ook per trein

Reiderland B&B

04-06-2019

Bed&Breakfast Reiderland biedt accommodatie in Bad Nieuweschans. Heeft in directe omgeving een spacentrum en een warmwaterbron. U kunt van een drankje genieten aan de bar.

Ons sfeervolle chalet ligt in Bad Nieuweschans, een prachtig oud vestingplaatsje in Oost Groningen op nog geen kilometer afstand van de grens met Duitsland. Het treinstation van Bad Nieuweschans ligt op loopafstand.

Op de eerste verdieping van de voormalige marechausseekazerne bevindt zich het gastenverblijf, een aangenaam onderkomen voor één tot vier personen met veel privacy en een eigen voordeur. Dit gastenverblijf bestaat uit een woonkamer met een zithoek en een eethoek, twee slaapkamers en een eigen badkamer.

Motel Paradiso

04-06-2019

Studio's met eigen keukenblok, ktv, douche en wc. Gelegen aan de rand van Bad Nieuweschans vlakbij A7 in rustige omgeving en op loopafstand naar Fontana Resort. Voor info en boekingen: www.motelparadiso.nl/ Fam. De Jonge, Achterweg 58, 9693CT Bad Nieuweschans; tel. 0597-521409 of 522221.

Als u echt goed tot rust wilt komen, verblijft u enkele dagen of langer in het Thermen Hotel****. Ons gastvrije viersterren hotel maakt deel uit van Thermen Bad Nieuweschans en is direct verbonden met het kuurcentrum. Als u blijft overnachten, ligt de badjas al op uw hotelkamer klaar. Vanuit uw kamer loopt u in badjas dus zo het kuurcentrum in....